Міжнародний Форум розвитку тваринництва AgroDay Dnipro-Chernihiv

Міжнародний Форум розвитку тваринництва AgroDay Dnipro-Chernihiv, який відбувся 19 листопада, зібрав представників фермерських господарств, сільськогосподарські підприємства тваринницької галузі з 10 областей України та провідних експертів з України, Австрії, Німеччини, Польщі, Чехії та Латвії!

Під час заходу агропідприємці дізналися про можливості і напрями залучення державної профільної підтримки тваринництва та фермерських господарств, обговорили нові аграрні реалії та проблемні питання розвитку тваринницької галузі регіону та України в цілому.

Познайомилися також з досвідом європейських країн у розвитку та підтримці тваринництва, зокрема Австрії, Польщі, Чехії та Латвії, а також з можливостями програми уряду Німеччини Fit for Partnership with Germany для сільського господарства та харчової промисловості.

Учасникам були представлені успішні місцеві кейси і технології, що вже працюють в нашому регіоні та Україні і допомагають підвищити конкурентоспроможність продукції тваринництва, нішеві рентабельні напрями тваринництва та переробки.

Важливою частиною форуму стали двосторонні зустрічі у форматі B2B з литовськими підприємцями, де підприємці мали можливість встановити прямі контакти та домовитись про співробітництво.

Головне: відчувається велика зацікавленість в співпраці, пошуках нових можливостей на принципах “win-win”, тож домовленості і плани цілком конкретні, а це – завжди запорука успішного результату.

Захід організований Центром інформаційної підтримки бізнесу в м. Чернігів, що заснований на базі Чернігівської ТПП в партнерстві з ЦІПБ м. Дніпро, створеним на базі Дніпропетровської ТПП за підтримки Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках ініціативи Європейського Союзу #EU4Busines.