НАССР

Що таке HACCP

HACCP називають систему харчової безпеки, яка полягає в постійно діючих документально зафіксованих правилах (процедурах) на харчовому підприємстві.

Що при цьому важливо:

– Процедури засновані на принципах аналізу небезпечних факторів і контролі в критичних точках.

– Виконання процедур повинно бути документально підтверджено веденням відповідних записів (наприклад, контроль температурних показників)

– Система гнучка і будується під конкретні потужності, а НЕ шаблонно-однакова для всіх!

Два основних закони, які повинні знати на будь-якому харчовому підприємстві:

    1. Закон України №771 від 23.12.1997 в редакції від 04.04.2018 «Про основні принципи та вимоги до безпеки і якості харчових продуктів»
                                                                                                                                         дивитись закон >>
    2. Закон України №2042 від 18.05.2017 «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я і благополуччя громадян»

 дивитись закон >>

Чернігівська регіональна торгово-промислова палата готова надати професійну підтримку щодо впровадження системи НАССР.

Звернутися для консультації щодо впровадження системи НАССР на підприємстві можна до Бюро експертиз Чернігівської регіональної торгово-промислової палати:

м. Чернігів, вул. Ринкова, 7. тел.: (0462) 67-73-63 та (095) 271-44-94.

безкоштовна консультація

(095) 271-44-94

(0462) 67-73-63

Останні записи

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!