НАМ ПОТРІБНА ВАША ДУМКА

Шановні підприємці! НАМ ПОТРІБНА ВАША ДУМКА!!!
Пропонуємо Вам взяти участь в онлайн-опитуванні, яке дозволить зібрати #пропозиції з метою оцінки стану у сфері публічного інвестування та з’ясування потреб і очікувань мешканців регіону.

Чернігівська область стала пілотним регіоном для впровадження Ініціативи «Сприяння реалізації регіональних інвестиційних проектів в Україні», що підтримується Урядом Канади і впроваджується в рамках проекту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe).

Ми хочемо врахувати інтереси всіх верств і категорій населення області, з повагою ставимось до думки кожного мешканця і покладаємо великі надії на проведення цих консультацій (опитування) в умовах сьогоднішніх обмежень, зумовлених пандемією COVID-19.

Просимо до 09 жовтня 2020 року надати відповіді на питання анкети за посиланням: https://forms.gle/RUDUoK2de5H6FsCu7

У разі, якщо у Вас виникнуть запитання стосовно заповнення анкети, просимо звертатися до радника Ініціативи проекту SURGe Василя Федюка за
Тел.: (050) 315 11 51
Еmail: vasylfedyuk@gmail.com

За результатами опитування буде розроблено рекомендації та конкретний план дій щодо вдосконалення планування і реалізації інвестиційних проєктів за публічні кошти з урахуванням потреб та особливостей територіальних громад, а також їх моніторингу та оцінки.