В2В для випускників програми Fit for Partnership with Germany

23 жовтня відбулася віртуальна біржа контактів, ініційована програмою Fit for Partnership with Germany та реалізована у партнерстві з Чернігівською ТПП.
У заході взяли участь 102 випускники програми з 12 країн: України, Німеччини, Франції, Молдови, Грузії, Ірану, Польщі, Білорусі, Казахстану та ін.
Konstantyn Ivanov, президент палати, зробив презентацію про те, як бізнесу адаптуватися під умови нової реальності, які є можливості навіть в цей складний час і як протистояти новим викликам. Nataliia Sheremeta, керівник відділу ЗЕЗ, розповіла про досвід роботи з мережею Enterprise Europe Network Ukraine та можливості для бізнесу, що вона пропонує.
Друга частина заходу була присвячена проведенню прямих переговорів у форматі В2В. Найактивніші учасники скористалися цією можливістю та встановили контакт з зацікавленими підприємцями. Сподіваємось, що ці перші кроки перетворяться у взаємовигідне співробітництво між випускниками програми!
Про учасників хотілось би сказати окремо! Серед них були випускники програми всіх років, починаючи з 2005! Приємно, що підприємницький запал не закінчується, а програма продовжує єднати проактивних лідерів не тільки з України, але й з різних країн світу!

Дякуємо нашим партнерам за цікавий досвід!