Вебінар «Можливості LinkedIn для розвитку бізнесу»

LinkedIn — соціальна професійна мережа №1 в світі. 🚀
Як використовувати LinkedIn для збільшення продажів і масштабування вашого бізнесу, особливо в умовах постійних змін та повної невизначеності.

15 липня під час вебінару “Можливості LinkedIn для розвитку бізнесу” ви дізнатись, як ефективно використовувати інструменти для розвитку продажів та комунікацій через LinkedIn:
📌 Професійний профіль в LinkedIn
📌 Мережа контактів в LinkedIn
📌 Взаємодія з соціумом
📌 Пошук і дослідження в LinkedIn
📌 LinkedIn Navigator та inMail
📌 Поширення контенту
📌 Бізнес сторінка в LinkedIn: інструкція для малого та середнього бізнесу

 Спікер: Оксана Байло, сертифікована тренерка та експертка з методик Social Selling та продуктів LinkedIn для В2В продажів, співзасновниця та керуючий партнер Execus Ukraine — ексклюзивного представника LinkedIn в Україні.

В першій частині Ви отримаєте практичні інструменти та останні тренди, які можна застосовувати вже зараз. Друга частина програми включатиме розбір кейсів та практичні завдання, які допоможуть вам почати використовувати LinkedIn для бізнесу та пошуку клієнтів прямо зараз.

Дата та час проведення
15 липня 2021, 10:00-12:10 ОНЛАЙН Zoom-конференція

Тільки для малого та середнього бізнесу. Реєстрація обов’язкова за посиланням: https://forms.gle/KRNt4YsFTNfxQxV19

Участь безкоштовна.

Захід організований Чернігівською торгово-промисловою палатою, в рамках ініціативи COVID-19 БІЗНЕС-КЛІНІКИ проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини, і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmb