Баварсько-Український міжгалузевий онлайн-форум

Німецько-Українська промислово-торговельна палата, за дорученням Федерального Міністерства економіки, земельного розвитку та енергетики Вільної землі Баварія, проводить Баварсько-Український безкоштовний міжгалузевий онлайн-форум з фокусом на ІТ-технології, захист довкілля та медицину/охорону здоров’я, який відбудеться 06 жовтня 2020 р. о 10:00.

Мета форуму – ознайомити представників та керівників баварських підприємств з економічною, політичною ситуацією, а також можливостями ведення бізнесу в Україні. Таке ознайомлення дасть змогу зробити ще один крок до співпраці з європейською спільнотою та створення нових робочих місць, а також сприятиме тіснішій співпраці для зміцнення економіки обох наших країн.

Для українських учасників буде можливість познайомитись з баварськими підприємствами, сферами їхньої діяльності та пропозиціями до співпраці, а також провести індивідуальні переговори в режимі онлайн з українськими учасниками, що допоможе обом сторонам започаткувати плідну співпрацю.

Програма: скачати

Участь – безкоштовна, реєстрація – за надісланими заявками https://goo.su/2CaB до 29 вересня на email info@ukraine.ahk.de. Після реєстрації отримаєте інтернет-лінк для участі у Форумі та – якщо Вас зацікавить ця можливість – у переговорах з баварськими фірмами за Вашим вибором.

У разі виникнення питань, звертатися до експерта нашої Палати – Ткачук Олександр Дмитрович, тел.: (044) 481 33 91.