Листопад 26, 2019

Тренінг «Ресторанний бізнес: компетенції для успіху»

10 грудня 2019 року запрошуємо представників закладів громадського харчування на тренінг «Ресторанний бізнес: компетенції для успіху».

Останнім часом на ринку з’явилося нове покоління рестораторів – вони відкривають заклади в «непрохідних» місцях, не рахують грошей та ігнорують всі закони ринку. Досвідчені ресторатори приходять сюди з бажанням розібратися, в чому ж секрет успіху. А тим часом, таких закладів стає все більше. Саме в цьому і будемо розбиратися під час тренінгу – що необхідно сьогодні клієнту, і що необхідно підприємцю, якщо він, звичайно, хоче досягти успіху!

Для кого: для власників та керівників закладів HoReCa: кафе, кав’ярень, барів, ресторанів, готелів, не залежно від кількості співробітників та досвіду в сфері.
Місце зустрічі: ресторан «Бібліотека», проспект Миру, 19, м. Чернігів.
Дата та час: 10 грудня 2019 р., реєстрація з 9:30, початок о 10:00, працюємо до 15:00.

Наш зірковий тренер – Світлана Мусій
– Співзасновниця Restopraktiki, головний експерт проекту;
– Консультант з відкриття закладів;
– Співвласниця Bali Bowl Café;
– Менеджер проекту Urban Space 500.

Вартість участі — 600 грн. з ПДВ, що включає роботу експерта, майстер-клас, перерви на каву та обід.

Реєстрація є обов’язковою за посиланнямhttps://form.jotformeu.com/93283766163364
Більше деталей — у менеджерів Центру інформаційної підтримки бізнесу в м. Чернігові за тел.: (0462) 60-43-30 або e-mail: chernihiv@bisc.org.ua

* Захід проводиться Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Чернігів створеним на базі Чернігівської регіональної торгово-промислової палати. Проект фінансується Європейським Банком Реконструкції та Розвитку в рамках ініціативи Європейського Союзу #EU4BUSINESS

Замовити послугу

Order service

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!