11 Грудня, 2019

“Ресторанний бізнес: компетенції для успіху”

Тільки закінчився тренінг “Ресторанний бізнес. Компетенції для успіху”, що було організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу в м. Чернігові.

Головним експертом виступила Світлана Мусій, успішна підприємниця, співзасновниця проекту Restopraktyky, співвласниця Bali Bowl Cafe та консультант з відкриття закладів.

Які є тренди в сегменті HoReCa сьогодні? На що звертають увагу відвідувачі та чому повертаються? Як “зачепити” та на що звернути увагу при планування власного кафе або ресторану? Ці та багато інших питань нікого не залишили байдужим.

На сьогоднішній день всі заклади в тій чи іншій мірі конкурують в сервісі, тому роль команди важко переоцінити. Отже, ми перейшли від мотиваційної частини до абсолютно практичної. Наша експерт поділилась своїми напрацюваннями з організації роботи зі співробітниками, розказала, як зробити її максимально ефективною та як відрізняються представники різних поколінь — на що звертають увагу в роботі та до чого прагнуть.

Приємним завершенням тренінгу став майстер-клас з приготування десертів від Валентини Верьовкіної, кондитера, власниці зареєстрованої торгової марки ShaLiz, та її су-шефа Лесі Луценко.

Дякуємо нашим зірковим тренерам Світлана Мусій, Валентина Верьовкіна, Леся Луценко та всім учасникам!

Захід проводиться ЦІПБ м. Чернігів, створеним на базі Чернігівської ТПП. Проект фінансується ЄБРР в рамках ініціативи #ЄСUE4Business

Замовити послугу

Order service

Замовити дзвінок
+
Чекаю дзвінка!